Ingrediënten

Recept

De blokjes kalfsvlees gaar koken in water zonder zout ( boullion bewaren)

Daarna de ragoutbonbon samen met de boter laten smelten( niet bruin laten worden !! )

De bloem door de gesmolten boter roeren totdat er een vaste massa ontstaat

Langzaam wat hete kalfsboullion ( heeft u geen boullion genoeg dan kunt u ook wat melk gebruiken ) en de champignons toevoegen en doorroeren totdat er een mooie gladde maar stevige roux ontstaat ( let op dat u de roux zeker niet te dun maakt anders loopt deze uit)

Deze roux 10 minuten laten sudderen en dan het pakje room toevoegen

De gare blokjes kalfsvlees aan de roux toevoegen en wat gehakte peterselie gebruiken als topping

Heerlijk in een pasteitje of op geroosterd brood

Tip! i.p.v. kalfsvlees kunt u natuurlijk ook kip, varkens of rundsvlees gebruiken

Let op! De ragoutbonbon bevat alle kruiden en zout voor dit gerecht

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =