Ingrediënten

Nodig voor 4 tot 5 personen bereidingstijd 15 minuten

Recept

In ruim kokend water zonder zout de tagliatelle toevoegen dan op laag vuur garen … 10 tot 12 minuten!

In de tussentijd verhit u de olie in een pan en hierin bakt u de stukjes ui tot deze wat glazig zien ( niet bruin bakken !! )

Na ongeveer een minuutje of vijf voegt u de pastabonbon en de room toe en al langzaam roerende op een laag vuur laat u de pastabonbon smelten tot een romige saus

Op het laatst voegt u pas de zalmreepjes aan de saus toe zodat deze hun beet behouden

Wanneer de tagliatelle gaar is uit laten lekken en dan roert u deze door de saus

Het geheel opdienen en laten vergezellen van een heerlijke rauwkostsalade waarin u een scheut olijfolie, een hardgekookt ei, geraspte kaas en misschien als extra ook nog wat fijne zalmreepjes heeft toegevoegd!!

let op! de pastabonbon bevat alle kruiden en zout voor dit gerecht

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − zeven =