Goulash met de Goulashbonbon

Ingrediënten

  • 01 kilo mager goulashvlees
  • 01 goulashbonbon
  • 50 gram gerookte spekjes
  • 125 gram margarine plus een scheut olijfolie
  • 750 gram rode en groene paprika blokjes
  • 250 gram geschilde ui
  • 02 kleine blikjes tomaten puree
  • 02 teentjes knoflook in schijfjes
  • half kopje boullion ( echte boullion of heet water met een boullionblokje )

Recept

De spekjes, paprika, ui en knoflook fruiten in de gesmolten boter/olie

De goulashbonbon toevoegen en langzaam laten smelten

Vlees en tomatenpuree toevoegen

Blussen met de boullion en met de deksel erop 3 uur stoven

Als de goulash na drie uur nog te dun is dan zeker nog een half uur zonder deksel doorstoven.

Let op! De goulashbonbon bevat alle kruiden en zout voor dit gerecht

Smakelijk!